Ez volt a SzabadLimmud

Egy nyári vasárnapon megtartottuk az első nyári, "Szabad" Limmudot. Mit jelentett ez? Napsütés, tanulás, koncertek, kóser sör, tánc, szabad levegő, zene, suk, könyvek, utazás: minden, ami egy jó bulihoz kell. 

Több, mint 170-en voltunk a budapesti Barabás-villában, hogy reggeltől estig élvezhessük együtt a programokat, egyebek mellett izraeli és magyar politikai kérdésekről, az izraeli sci-firől, Iránról, a „pinkwashing”-vitáról és zsidó demográfiáról, de volt hagyományos szövegtanulás és amatőr kisfilmkészítés is. A magyar és angol nyelven tartott előadásokon, beszélgetéseken kívül hóra, pilates és más sportprogramok, kézműves-foglalkozások és zene is vártak titeket.

Idén először izraeli hangulatú vásár egészítette ki a programot, ahol kóser sörök és borok, zsidó témájú könyvek, ékszerek, judaika és ajándéktárgyak közül válogathattatok. Az eladókról részletesen itt olvashattok.

Ha a helyszín vagy más praktikus információ érdekelne, akkor kattints ide.

Program

A GyerekSzabadLimmud programját itt találod.

Böngészd a SzabadLImmud programját! Nézd meg táblázatosan, hogy mikor mi történt!

Vagy nézz körül az előadók között: B C D F G H J K L M P R S T W

Ha nézelődni akarsz, akkor keress rá a címszavakra: Antiszemitizmus Család English Film Háború Hagyomány Identitás Irodalom Izrael Judaika Közösség Közösségek Kreatív energia Kultúra Limmud Magyarország Nők Politika Rejtély Sör Spiritualizmus Sport Szex Szövegtanulás Történelem Vallás Workshop Zene

facebook
twitter
flickr
RSS