Judaika

Címkék: Judaika, Kreatív energia

Üvegfestés és a társai

Az üvegfestés technikáját könnyű elsajátítani. Akik kipróbálják, bátorságot szerezhetnek ahhoz, hogy otthon is egyedivé varázsolják megszokott tárgyaikat. A helyszínen poharat, macesz- és mécsestartót fogunk izraeli motívumokkal díszíteni, amiből egyet haza is vihetnek a résztvevők. Garantáltan ajándék lesz belőle!

A bátrabbak hasonló technikával kipróbálhatják majd a selyem- és kőfestést, sőt a kalligráfiáit is.

Előadás időpontja: 
v, 07/01/2012 - 10:00
Címkék: Judaika, Kreatív energia

Decoupage

A workshop a decoupage vagy szalvéta technikát szeretné megmutatni azoknak, akik még nem ismerik, bár hihetetlenül egyszerű. A decoupage technikával különböző felületeket lehet színes mintákkal, motívumokkal dekorálni. A helyszínen két formát: Dávid-csillagot és chámszát (Mirjám-kezét) fogjuk díszíteni, mindenki megalkothatja számára a legtökéletesebbet. Nem igényel különösebb kézügyességet.

Előadás időpontja: 
v, 07/01/2012 - 15:00
Címkék: Judaika, Kreatív energia

Découpage

A workshop a découpage vagy szalvéta technikát szeretné megmutatni azoknak, akik még nem ismerik, bár hihetetlenül egyszerű. A découpage technikával különböző felületeket lehet színes mintákkal, motívumokkal dekorálni. A helyszínen két formát: Dávid-csillagot és chámszát (Mirjám-kezét) fogjuk díszíteni, mindenki megalkothatja számára a legtökéletesebbet. Nem igényel különösebb kézügyességet.

Előadás időpontja: 
v, 12/02/2012 - 10:00
facebook
twitter
flickr
RSS