Workshop

Címkék: Sport, Játék, Kultúra

Bridzs mindenek felett...

Az American Standard bridzsjáték kezdöknek, hogy ne érezzék ezt a kártyajátékot az „ördögtől valónak”. A konferencia idején három napon át, három fejezetben mutatják be a kártyajátékot. Első nap: a szan játék licitálása és lejátszása.
Előadás időpontja: 
p, 11/06/2009 - 11:30
Címkék: Praktikus, Vallás, Egészség

A kalácsfonás művészete

Az előre elkészített tésztából együtt készítjük el a hagyományos szombati fonott kalácsot.
Előadás időpontja: 
p, 11/06/2009 - 14:00
Címkék: Közösségek, Kultúra, Színjátszás

A dráma nem játék!

Beletanulunk a színészképzés alapjaiba a Tel Aviv-i Egyetem módszerein keresztül. Koncentrációs és helyzetgyakorlatok, improvizáció és szerepjáték.
Előadás időpontja: 
szo, 11/07/2009 - 10:00
Címkék: Játék, Kultúra, Sport

Bridzs mindenek felett…

Az American Standard bridzsjáték kezdőknek, hogy ne érezzék ezt a kártyajátékot az „ördögtől valónak”. A konferencia idején három napon át, három fejezetben mutatják be a kártyajátékot. 2. nap: a bridzs történelme, kitalálása, fejlodése, tapasztalati úton való tudatos fejlesztése, rövid sztorikkal színesítve. Kérdezz – felelek.
Előadás időpontja: 
szo, 11/07/2009 - 15:30
Címkék: Irodalom, Kultúra

Babeli zűrzavar, avagy hogyan lesz egy novellából dráma?

Babel néhány kiválasztott novelláján keresztül megnézzük, vajon egy dramaturg hogyan, miként fog(na) hozzá egy epikus szöveg adaptálásához. Avagy hogyan lesz, lehet a szövegből színpadi mű. Elemzés, dramatikus zűr és zavar.
Előadás időpontja: 
szo, 11/07/2009 - 15:30
Címkék: Irodalom, Kultúra, Színjátszás

Tudsz egy jó címet ehhez az előadáshoz? (Drámajátékok)

Szeretsz játszani? Tudod, miről mesélhet egy gomb? Vajon hányféleképpen lehet elmondani egy mondatot? Nem, annál sokkal többféleképpen. És vajon mindez mit változtat egy jól ismert jeleneten? Össze tudunk rakni egy történetet közösen? Lehet számokkal beszélgetni? Fotók? Szobrok? Jöhetnek? Szerintem igen. Ha szerinted is, gyere és csináljuk együtt!
Előadás időpontja: 
v, 11/08/2009 - 10:00
Címkék: Kultúra, Sport, Játék

Bridzs mindenek felett…

Az American Standard bridzsjáték kezdőknek, hogy ne érezzék ezt a kártyajátékot az „ördögtől valónak”. A konferencia idején három napon át, három fejezetben mutatják be a kártyajátékot. 3. nap: Az adujáték licitálása és lejátszása.
Előadás időpontja: 
v, 11/08/2009 - 16:00
facebook
twitter
flickr
RSS