Sport

Címkék: Sport, Játék, Kultúra

Bridzs mindenek felett...

Az American Standard bridzsjáték kezdöknek, hogy ne érezzék ezt a kártyajátékot az „ördögtől valónak”. A konferencia idején három napon át, három fejezetben mutatják be a kártyajátékot. Első nap: a szan játék licitálása és lejátszása.
Előadás időpontja: 
p, 11/06/2009 - 11:30
Címkék: Játék, Kultúra, Sport

Bridzs mindenek felett…

Az American Standard bridzsjáték kezdőknek, hogy ne érezzék ezt a kártyajátékot az „ördögtől valónak”. A konferencia idején három napon át, három fejezetben mutatják be a kártyajátékot. 2. nap: a bridzs történelme, kitalálása, fejlodése, tapasztalati úton való tudatos fejlesztése, rövid sztorikkal színesítve. Kérdezz – felelek.
Előadás időpontja: 
szo, 11/07/2009 - 15:30
Címkék: Sport, Nők

Hastánc, a misztikus keleti tánc

A Hastánc (orientális tánc) ősi keleti eredetű tánc, mely a női energiákat, lágyságot, finomságot jeleníti meg, ám használ dinamikus mozdulatokat is. Az óra folyamán megismerkedünk a tánc alapjaival, tartással, az óra végére a teljesen kezdők is elsajátíthatnak néhány alapmozdulatot. Kényelmes ruhában gyere, kendőt hozz magaddal, amit a csípődre tudsz kötni!
Előadás időpontja: 
szo, 11/07/2009 - 17:30
Címkék: Sport

Palack nélkül – Mt. Everest

A világon összesen 14 hegycsúcs magassága haladja meg a 8000 métert. Ezek mindegyike egy gigászi gyűrődés-lánc mentén – a Hindukus, Karakorom és Himalája hegységek vonulatában – található, Közép-Ázsiában. Ezek legmagasabbika a 8850 méteres Mount Everest. Ezt a csúcsot magyar hegymászó oxigénpalack nélkül („tisztán”) még nem érte el. Várkonyi László és Klein Dávid 2007-ben, a tavaszi mászó szezon során 8650 méterig jutottak.
Előadás időpontja: 
v, 11/08/2009 - 10:00
Címkék: Kultúra, Sport, Játék

Bridzs mindenek felett…

Az American Standard bridzsjáték kezdőknek, hogy ne érezzék ezt a kártyajátékot az „ördögtől valónak”. A konferencia idején három napon át, három fejezetben mutatják be a kártyajátékot. 3. nap: Az adujáték licitálása és lejátszása.
Előadás időpontja: 
v, 11/08/2009 - 16:00
facebook
twitter
flickr
RSS