Színjátszás

A színész is ember

Hogyan mozog a színész? Hogyan melegít be? Hogyan sír? Hogyan nevet? Koncentrációs, beszédfejlesztő gyakorlatok, szituációs játékok, improvizációk egy színész életéből! Mindez a saját bőrödön!

Előadás időpontja: 
v, 11/05/2006 - 09:00

Bibliodráma

Azoknak, akik szeretnének közösen gondolkodni egy-egy bibliai szöveg értelmezésén, és van bennük kellő vállalkozó készség, hogy a hétköznapok tapasztalatából merítve belehelyezkedjenek a Szentírás szövegrészleteibe.

Előadás időpontja: 
v, 11/05/2006 - 14:30

A dráma nem játék!

Beletanulunk a színészképzés alapjaiba a Tel Aviv-i Egyetem módszerein keresztül. Koncentrációs és helyzetgyakorlatok, improvizáció és szerepjáték.
Előadás időpontja: 
szo, 11/07/2009 - 10:00

Tudsz egy jó címet ehhez az előadáshoz? (Drámajátékok)

Szeretsz játszani? Tudod, miről mesélhet egy gomb? Vajon hányféleképpen lehet elmondani egy mondatot? Nem, annál sokkal többféleképpen. És vajon mindez mit változtat egy jól ismert jeleneten? Össze tudunk rakni egy történetet közösen? Lehet számokkal beszélgetni? Fotók? Szobrok? Jöhetnek? Szerintem igen. Ha szerinted is, gyere és csináljuk együtt!
Előadás időpontja: 
v, 11/08/2009 - 10:00

Színpadra születtünk: színházi próba a Tel Aviv Egyetem módszereivel

Mindannyian színpadra születtünk és színészek vagyunk, a kérdés csak az, hogy ezt csak a párunk/szüleink/gyerekeink előtt tudjuk bebizonyítani vagy nagyközönség előtt is. Tanulj meg egy-két trükköt, fogást, titkot és legyél te is primadonna!

Előadás időpontja: 
v, 12/02/2012 - 11:30
facebook
twitter
flickr
RSS